Yritys

Erityisosaamista yli 50 vuoden ajan
 

Amtele Communication on Pohjoismaissa sekä Baltiassa toimiva RF & Mikroaalto agentuuriyritys. Edustuksemme ovat tunnettuja alan johtavia teknologiayrityksiä ja edustettuna maailmanlaajuisesti.

Olemme toimittajana merkittävimmille yrityksille Telekommunikaatio, Puolustus, Langaton, Avaruus, EMC/EMI, Ilmailu sekä Autoteollisuudessa. Anna meidän osoittaa lisäarvomme komponenteissa, mittauslaitteissa sekä järjestelmissä.

Amtele pyrkii jatkuvasti toimittamaan korkealaatuisia tuotteita ja auttaa asiakkaitaan menestymään ratkaisujemme avulla. RF ja Mikroaalto osaamisemme avulla olemme kanssanne tukena kaikissa vaiheissa.

 

Kamic Group

Amtele Communication on osa Kamic Group:in Electronics liiketoiminta-aluetta. KAMIC Group on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen yritysryhmä, joka ostaa, omistaa ja kehittää teknologia yrityksiä valituilla markkina-alueilla.

Konserni koostuu myynnin- sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen alalla toimivista yrityksistä. KAMIC Group löytyy noin 15 maasta Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisätietoja KAMIC Groupista löydät osoitteesta:  www.kamicgroup.com